Mobilă Baie

Găsirea mobilierului de baie potrivit te poate ajuta să aduni o estetică curată și răcoritoare în baia de acasă. O baie bine proiectată este atât plăcută din punct de vedere estetic, cât și funcțională.

Avem o selecție largă de mobilier pentru baie, inclusiv chiuvete pentru baie, seturi de baie, rafturi pentru baie și accesorii pentru baie.
Baia dvs. este una dintre cele mai importante camere din casa dvs., motiv pentru care avem o colecție mare de mobilier de baie care satisface toate nevoile de stil, de la tradițional la modern.

Accesoriile pentru baie, cum ar fi coșurile, scaunele pentru toaletă, dulapurile și suporturile pentru hârtie igienică sunt importante, astfel încât baia dvs. să fie curată și funcțională. Puteți găsi dulapuri de baie, precum și accesorii de baie care se potrivesc decorului în restul casei.

Alegerea produselor potrivite pentru baie este o modalitate ușoară de a vă mari spațiul, iar mobilierul de baie este un loc perfect pentru a începe. Fie că sunteți în căutarea unei unități de toaletă, a unui spațiu de depozitare pentru baie pentru o baie mică sau a unui mobilier de baie montat pentru a profita la maximum de spațiu, puteți găsi ceva perfect aici.

Explorează stilurile de mobilier de baie tradiționale atemporale din colecția noastră. Fie că sunteți în căutarea mobilierului de baie alb, crem, albastru sau viu colorat, adaptați-l după gustul dvs. atunci când faceți cumpărături cu ON SET.

Adăugați finisaje, cum ar fi mânerele dulapului de baie pe care le iubiți, blaturi noi și proaspete și oglinzi frumoase pentru baie.

Mobilă Baie

Cere ofertă

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.